Bed en Breakfast

Gastenboek
Woonkeuken
Benedenuitzicht
Slaapkamer

Bezoek onze gezellige BedaanZee in Ouddorp. Vlakbij de gezellige, drukbezochte  badplaats Ouddorp en op 5 minuten loopafstand van het strand en zee ligt onze bed en breakfast “bedaanzee”. In dit leukste verblijf van Ouddorp kunt u een zorgeloze paar dagen doorbrengen.

Bed en Breakfast Ouddorp

De bed en breakfast is van alle gemakken voorzien. en staat apart van het woonhuis. Beneden een ruime woonkeuken van waaruit je op je eigen terras stapt, Dit terras is gelegen op het zuiden met uitzicht op de tuin en de boomgaard. Daar kun je heerlijk genieten van een ontbijtje of van een drankje in de namiddag op een warme zomerse dag. Lees meer over ons terras…

Terug naar binnen, door de keuken, naar boven. Voordat je de trap opgaat, kom je langs de badkamer met douche , toilet en wastafel. Dan via de halve wenteltrap naar boven kom je in de ruime en lichte slaapkamer. Met een luxe hotelbed en fijn bedlinnen ben je in een omgeving waar je heerlijk kunt bijkomen. Lees een boek in de grote fauteuil of kijk een film in het zitgedeelte van het slaapvertrek. Een film of wat anders kijk je natuurlijk op de flatscreen TV .

Neem een kijkje in onze Fotogalerij

Het ontbijt wordt geserveerd in de Bed en Breakfast Ouddorp, op een door u gewenste tijd. Ons luxe ontbijt bestaat onder andere uit:
Vers fruit,vers geperste jus d’orange,croissants, witte of bruine broodjes,lekkere jam ,diverse soorten beleg, en een eitje. Als u liever yoghurt heeft met muesli kan dat ook. Koffie en thee zijn altijd aanwezig in het gastenverblijf.
Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, ook met diëten.


Geweldige tuin, goede sfeer, privacy en ruimte genoeg.