Reserveren en huisregels

Reserveren;..
-U kunt bij ons zowel telefonisch als per e-mail een aanvraag doen of reserveren. Wij beantwoorden uw vragen of bevestigen uw reservering binnen 24 uur per e-mail. De reservering is pas dan definitief.

-Betaling van de boeking aan de B&B kan direct bij aankomst in gepaste contanten. Betaling kan ook vóór aankomst, door overmaking van het verschuldigde bedrag uiterlijk 48 uur vóór het geplande verblijf op ons bankrekeningnummer  o.v.v. naam, voorletter, woonplaats en datum/data van het verblijf.
-In het geval van late boekingen (binnen 48 uur voor aankomst) is het alleen mogelijk contant te betalen.

-De gast heeft nimmer het recht de betaling op te schorten.

-Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan

Huisregels;
-Aankomsttijd: tussen 15.00 en 18.00; vertrektijd: vóór 11.00u

-Ontvangst van derden in overleg met de eigenaar.

-In de tuin worden GEEN honden uitgelaten

-Het gebruik van gas, water en electriciteit is inclusief maar wij willen u verzoeken hier zorgvuldig en verantwoord mee om te gaan.

-Onze Bed&Breakfast is rookvrij.

-Bij vertrek wordt u verzocht het huis zgn bezemschoon achter te laten dwz vuilniszakken dichtgeknoopt bij de deur en de afwas gedaan 🙂

Voorwaarden;

Aansprakelijkheid: B&B kan niet aansprakelijk worden gehouden voor door de gast of derden tengevolge van het verblijf in de accommodatie geleden schade. Ook elke vorm van gevolgschade is uitgesloten.

Een overeenkomst tussen B&B en de gast komt tot stand door bevestiging van een schriftelijke of elektronische (internet/e-mail) boeking van de accommodatie .Bij het tot stand komen van de  overeenkomst gaat u akkoord met de  Voorwaarden.

Na boeking ontvangt de gast per e-mail  een bevestiging van de boeking die als bewijs van de overeenkomst dient.

Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van het verblijf is 75% van de  overeengekomen verblijfskosten verschuldigd. Annulering dient per e-mail te geschieden.

Bij no-show is 100% van de kosten verschuldigd.

Hij zal dit binnen 5 dagen na annulering overmaken op het hiervoor  genoemde bankrekening nummer.

Aankomsttijden voor 15.00 uur of na 18.00 uur graag met de eigenaar overleggen.